Verzendkosten

De verpakkings en verzendkosten van één halsband binnen Nederland zijn € 2,95 dit bedrag loopt op naarmate er meer halsbanden besteld worden. Vanaf 5 halsbanden zijn de verzendkosten gratis.

Naar het buitenland zijn de verpakkings verzendkosten voor één halsband € 3,95. Vanaf 6 halsbanden zijn de verzendkosten altijd € 9,95

Verzenden
Alles wordt verzonden via PostNL (pakketten soms met DHL) en zorgvuldig ingepakt. Om rekening te houden met het milieu en om de kosten te drukken wordt verpakkingsmateriaal soms gerecycled. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan windhondenhalsbanden.nl kenbaar heeft gemaakt.

Levertijd
De verwachte levertijd staat bij de producten vermeld. De levertijd gaat in na ontvangst van de betaling.
Verzendtijd:
Nederland – 1 tot 2 werkdagen 
Rest van Europa – 2 tot 5 werkdagen

Retourneren
Bij de aankoop van producten heeft de koper de mogelijkheid producten ongedragen, zonder hondenharen en rookvrij te retourneren binnen 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de koper. 
Tijdens deze bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. De kosten van retourzending zijn voor de koper.
Het betaalde bedrag zal zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending) aan de koper terugbetaald worden. 

LET OP: Alle met de hand gemaakte halsbanden die speciaal voor uw hond op maat gemaakt zijn, kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Dit geldt ook voor alle extra gevoerde halsbanden uit de rubriek italiaanse windhonden. Dit staat dan bij elk product vermeldt.