Prijzen:
Alle prijzen zijn weergegeven in euro, inclusief BTW, exclusief verzendkosten. Verzendkosten worden berekend op basis van gewicht. Voor de meest actuele prijsinformatie kunt u de webshop te raadplegen.

Betalen
Betalen kan via Ideal, bankoverschrijving, PayPal of contant bij afhalen.
Kiest u voor factuur dan vindt u alle betaalgegevens in de bevestigingsemail. Kiest u voor Ideal of PayPal dan wordt u tijdens het bestelproces vanzelf doorgestuurd naar een beveiligde betaalomgeving.
Bestellingen worden na betaling zo snel mogelijk verzonden. Betaling dient te gebeuren binnen 10 dagen. Gebeurt dit niet dan wordt de bestelling geannuleerd.

Verzenden
Alles wordt verzonden via PostNL (pakketten soms met DPD) en zorgvuldig ingepakt. Om rekening te houden met het milieu en om de kosten te drukken wordt verpakkingsmateriaal soms gerecycled. Als plaats van levering geldt het adres dat de consument aan nexzz.nl kenbaar heeft gemaakt.

Levertijd
De verwachte levertijd staat bij de producten vermeld. De levertijd gaat in na ontvangst van de betaling.
Verzendtijd:
Nederland – 1 tot 2 werkdagen 
Rest van Europa – 2 tot 5 werkdagen

Retourneren
Bij de aankoop van producten heeft de koper de mogelijkheid producten ongedragen, zonder hondenharen en rookvrij te retourneren binnen 14 dagen. Deze bedenktermijn gaat in op de dag na ontvangst van het product door de koper. 
Tijdens deze bedenktijd zal de koper zorgvuldig omgaan met het product en de verpakking. Hij zal het product slechts in die mate uitpakken of gebruiken voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of hij het product wenst te behouden. Indien hij van zijn herroepingsrecht gebruik maakt, zal hij het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer retourneren, conform de door de ondernemer verstrekte redelijke en duidelijke instructies. De kosten van retourzending zijn voor de koper.
Het betaalde bedrag zal zo spoedig mogelijk (uiterlijk binnen 30 dagen na de terugzending) aan de koper terugbetaald worden. 

LET OP: Alle met de hand gemaakte halsbanden die speciaal voor uw hond op maat gemaakt zijn, kunnen niet geruild of geretourneerd worden. Dit geldt ook voor alle extra gevoerde halsbanden uit de rubriek italiaanse windhonden. Dit staat dan bij elk product vermeldt.

Garantie 
Firma neXzz gevestigd op de Gen. Ritchiestraat 52 te Panningen, staat er voor in dat de producten en/of diensten voldoen aan de overeenkomst, de in het aanbod vermelde specificaties, aan de redelijke eisen van deugdelijkheid en/of bruikbaarheid en de op de datum van de totstandkoming van de overeenkomst bestaande wettelijke bepalingen en/of overheidsvoorschriften.


 .